Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ο Μιχάλης Πρωτοψάλτης για την Π.Ν.Π., 24/4/2015

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και Δημοτικός Σύμβουλος Κυθήρων, κ. Μιχάλης Πρωτοψάλτης μίλησε ζωντανά στην ''Πρωινή Ενημέρωση'' του ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6 την Παρασκευή 24/4 για την Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου της Κυβέρνησης σχετικά με τα αποθεματικά των Δήμων.
Ο κ. Πρωτοψάλτης αναλύοντας την κατάσταση ξεχώρισε τους Δήμους της χώρας σε αυτούς που είναι οικονομικά εντάξει και υπάρχει κίνδυνος να χάσουν λεφτά και σε αυτούς που δεν είναι και χρωστούν πολλά και οι Δήμαρχοί τους μιλούν εκ του ασφαλούς. Η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι Δήμοι δεν έχουν τέτοιου είδους διαθέσιμα, οι λίγοι Δήμοι που έχουν τέτοια διαθέσιμα κάνοντας θυσίες κι έχοντας ένα πρόγραμμα να υλοποιήσουν αυτομάτως ανατρέπεται.
Στη συνέχεια σκληραίνει τη ρητορική του και αναφέρει θα δούμε τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, τι προτάσεις θα φέρει. Εμείς πάντως κατ' αρχήν είμαστε αρνητικοί. Δεν πρέπει τα χρήματα να δοθούν, διότι θα χαθούνε και δεν πρόκειται να επιστραφούν ποτέ, θα είναι δανεικά κι αγύριστα. Καθώς η διαδικασία είναι στον αέρα και οι πληροφορίες συγκεχυμένες ακόμα προσέθεσε πρέπει να έχουμε περαιτέρω στοιχεία είναι μεγάλη ευθύνη η απόφαση που καλείται να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Πρωτοψάλτη στον ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής

πηγή: Tsirigo fm