Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μαρίας Πετροχείλου

Ύστερα από την πρόσκληση του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Κουκούλη και λόγω της αγάπης για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ήταν για μένα μεγάλη τιμή και το είδα σαν μια ευκαιρία  να υπηρετήσω τον τόπο μου.
Σίγουρα η εμπειρία και η γνώση των μεγαλυτέρων είναι απαραίτητη προϋπόθεση, όμως και οι νέοι με τις ιδέες μας και τον ενθουσιασμό μας μπορούμε να συμβάλλουμε στην κοινή προσπάθεια για την επιτυχία του σημαντικού έργου που επιτελείται αλλά και εκείνου που χρειάζεται ακόμα να γίνει για όλους τους κατοίκους και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους που ζουν στα νησιά μας.
Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να προσθέσουμε ένα λιθαράκι προκειμένου τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα να συνεχίσουν να εξελίσσονται με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς όπως τους αξίζει.
Η επόμενη Δημοτική αρχή πρέπει να  ανταποκριθεί με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στις προκλήσεις του παρόντος και ιδιαίτερα του μέλλοντος. Ήδη έχουν γίνει πολλά, αλλά χρειάζεται να γίνουν ακόμη περισσότερα, ιδιαίτερα για εμάς τους νέους ώστε να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας στον τόπο που όλοι αγαπάμε.
Θα ήθελα λοιπόν να καλέσω όλους όσους πιστεύουμε ότι η συμμετοχή των νέων ανθρώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι απαραίτητη, να υποστηρίξουμε την παράταξη του Δήμαρχου κ. Κουκούλη "Νέα Πορεία - Όραμα και Έργο."

Μαρία, Κλεομένους, Πετροχείλου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

πηγή: Tsirigo fm