Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δελτίο τύπου Συνδυασμού «Νέα Πορεία: Όραμα και έργο», 26/4/2014

Κύθηρα-Αντικύθηρα 26/04/2014
Νέα Πορεία
 Όραμα και έργο





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Κυθήρων, κ. Θεόδωρος Γ. Κουκούλης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Νέα Πορεία-Όραμα και Έργο» έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
Προτού καλά-καλά κατατεθούν επισήμως οι υποψηφιότητες για τις Δημοτικές Εκλογές στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα το δήθεν νέο ήθος έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.
Υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Στράτου Χαρχαλάκη απέλυσε εργαζόμενη στην επιχείρησή του γιατί αρνήθηκε να του υποσχεθεί ότι θα τον ψηφίσει.
Οι μάσκες έπεσαν λοιπόν πριν ακόμη φορεθούν αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο εκείνων που προσπαθούν με ωραία λόγια και μακροσκελή κείμενα –δήθεν περισπούδαστα- να εξαπατήσουν τους συμπατριώτες μας και να υφαρπάξουν την ψήφο τους.
Καλούμε τον αρχηγό του συνδυασμού αυτού να αποσύρει αμέσως από τη λίστα των υποψηφίων του τον εν λόγω «κύριο». Αν δεν το πράξει άμεσα, αυτό θα σημαίνει ότι υιοθετεί πρακτικές ρεβανσισμού και αντεκδίκησης. Τα λοιπά μέλη του συνδυασμού μάλιστα να καταδικάσουν απερίφραστα την ενέργεια του συνυποψηφίου τους. Διαφορετικά θα είναι όλοι τους ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι στην τοπική κοινωνία μας.
Εμείς αναμένουμε και εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε με ονοματεπώνυμα.