Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή Ανθυπυραγού Πέτρου Μαρινόπουλου

Με αφορμή το πέρας της θητείας μου στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυθήρων αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, ιδιαίτερα, τον Διοικητή κ. Γραφάκο Κωνσταντίνο και τον Υποδιοικητή κ. Γιωργάκη Ευάγγελο της Π.Υ. Γυθείου «Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής» για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη, με τις οποίες περιέβαλαν τα πρώτα μου βήματα ως Αξιωματικός.
Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Χαρχαλάκη Ευστράτιο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατσανεβάκη Ιωάννη και τους Αντιδημάρχους κ. Κομηνό Γεώργιο και κ. Αγγελουδάκη Μαθιό για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε θέματα οργάνωσης της πυροπροστασίας του νησιού. Επιπλέον, δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυθήρων-Αντικυθήρων Σεραφείμ, τον Διοικητή του Ναυτικού Παρατηρητηρίου κ. Αμπλιανίτη Εμμανουήλ, τον Διοικητή της Αστυνομίας κ. Κουβελέτσο Παναγιώτη, τον Προϊστάμενο Λιμενικού Σταθμού Αγίας Πελαγίας κ. Παράβαλο Φαίδωνα, τον Προϊστάμενο του Δασαρχείου κ. Χαρχαλάκη Εμμανουήλ, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ Κυθήρων κ. Μεγαλοκονόμο Γεώργιο, τον Διευθυντή του Λυκείου κ. Τριφύλλη Αθανάσιο, την Διευθύντρια του Γυμνασίου κα. Φατσέα Σταυρούλα, τον Διευθυντή του δημοτικού σχολείου Ποταμού κ. Λουράντο Δημήτριο, την Ε.Ο.Δ Κυθήρων και την πρόεδρό της κα. Στάθη Ελένη, τον κ. Καλλίγερο Χαράλαμπο και τους κυρίους Χρήστο και Παναγιώτη Βάρδα, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες του Π.Κ. Κυθήρων για εκπαίδευση του προσωπικού και συνεκπαίδευση των αρμόδιων Υπηρεσιών, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και μαθητών των Κυθήρων σε θέματα πυροπροστασίας και, φυσικά, ευχαριστώ όλους τους πιστοποιημένους εθελοντές μας Πυροσβέστες, που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί, δίπλα μας, με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια, προσφέροντας πολύτιμη και αποτελεσματική βοήθεια.
Επίσης, ευχαριστώ βαθύτατα, την ζεστή φιλοξενία του κ. Σταύρου και κα. Κατερίνας Βενέρη.
Προπάντων, όμως, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, από καρδιάς, στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ του Π.Κ Κυθήρων για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα που είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη του συνόλου των στόχων που είχαμε θέσει.
Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα δίπλα τους και τους προτρέπω να συνεχίσουν να υπηρετούν με την ίδια αυταπάρνηση και αίσθημα προσφοράς στο σύνολο.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω, τους κατοίκους των Κυθήρων, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, και εξαίρω την πολύ σημαντική βοήθεια που προσφέρουν στο πυροσβεστικό έργο. Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή, γιατί τους χρειαζόμαστε δίπλα μας.

Μετά τιμής,
Μαρινόπουλος Ι. Πέτρος Ανθυποπυραγός

πηγή: Tsirigo fm