Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ASTARTI - ΤΟ ΑΡΤΟΠΟΪΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑ: συμμετοχή στο φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Αθηνόραμα»


12, 13 και 14 Απριλίου 
«Tεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

Η πίστη στην αξία της βιολογικής γεωργίας και της συνεργασίας, βρίσκονται στη βάση της δουλειάς της οικογενειακής μονάδας Αστάρτη - Κτήμα Τζωρτζόπουλου. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης Astarti Blend είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του νεαρού γεωπόνου Χάρη Τζωρτζόπουλου με τους βιοκαλλιεργητές των Κυθήρων και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ποταμού Κυθήρων, ενώ το πολυβραβευμένο αγουρόλαδο Αstarti Exclusive (Αργυρό μετάλλιο στο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου του Λος Άντζελες 2012, καταχώριση στο διεθνή κατάλογο με τα καλύτερα ελαιόλαδα Premio International BIOL 2006, 2007 και 2009, Χρυσό βραβείο στο World Ethnic Food Show το 2006 στο Παρίσι κ.ά.) παράγεται από τις ιδιόκτητες ελιές της οικογένειας στον Καραβά Κυθήρων.
Προϊόντα: βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό εξαιρετικά παρθένο αγουρόλαδο, βιολογικά κρίθινα παξιμάδια




Το Αρτοποιείο Του Καραβά βρίσκεται στην είσοδο του Καραβά από Αγία Πελαγία. Το διατηρεί η Γεωργία Κορωναίου και την οικογένειά τους.
Το κτίριο λειτουργούσε στα Κύθηρα ως ελαιοτριβείο από το 1932 και για 32 χρόνια. Σήμερα έχει μετατραπεί σε φούρνο - μουσείο, διατηρώντας σε άριστη κατάσταση τα παλιά μηχανήματα.
Εδώ θα βρείτε παραδοσιακά λαδοπαξίμαδα πιστοποιημένα με το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000!
Παρασκευάζονται επίσης, και άλλα είδη παξιμαδιών, σπιτικά βουτήματα, ροζέδες, αμυγδαλωτά, λαδόψωμο, μελόψωμο, τσιριγώτικα κουλούρια με κανέλα και ζάχαρη!

για περισσότερες πληροφορίες:  www.elladagiortigefseis.gr