Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 15/4/2013


Εθελοντικών ενεργειών συνέχεια.

Το ΔΣ  του συλλόγου "Πελασγοί και Μυρμιδόνες ο Άγιος Σεραφείμ" οργάνωσε για δεύτερη φορά φέτος καθαρισμό στο δάσος του Ποταμού, την Κυριακή 14-4-2013.

Η συμμετοχή αυτή την φορά ήταν μεγάλη, 40 και πλέον άτομα, άνδρες, γυναίκες αλλά και μικρά παιδιά,  βρέθηκαν με τον εξοπλισμό τους,  μηχανήματα, τρακτέρ και φορτηγό, απομακρύνοντας μεγάλους όγκους από σκουπίδια, μπάζα και κλαδιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Τρίμης, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σδρόλιας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Λαχανάς, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ποταμού Στέλιος Μεγαλοκονόμος, η πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Κυριακή Ζάρπα-Τρίμη, οι εργαζόμενοι στο Δασονομείο Κυθήρων, νέοι και νέες από την Αγία Πελαγία, τον Ποταμό, τα Αρωνιάδικα, Αλοιζιάνικα, τον Καραβά, το Διακόφτι,  εργάσθηκαν για να απομακρύνουν τα σκουπίδια  και να μετατρέψουν το δάσος σε χώρο περιπάτου και αναψυχής.

Μετά  την ολοκλήρωση του καθαρισμού, ζήτησαν από τον Δήμο, να σηματοδοτηθεί ο δρόμος του δάσους, να τοποθετηθούν παγκάκια και καλαθάκια για τα σκουπίδια.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος κατά  την επίσκεψή τους,  ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τους οργανωτές και τους συμμετέχοντες για την Πρωτοβουλία  τους.