Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου Μοτοσυκλετιστικής Κυθηραϊκής Λέσχης Ρομαντικών


Η  Μοτοσυκλετιστική  Κυθηραϊκή  Λέσχη Ρομαντικών (ΜΟΤΟ.ΚΥ.ΛΕ.Ρ.) και  ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού διοργάνωσαν στα Κύθηρα  ένα τριήμερο  αφιερωμένο στην οδική ασφάλεια.

Το πρόγραμμα του τριημέρου είχε ως εξής:

Παρασκευή 27 Απριλίου, ενημέρωση – συζήτηση με μαθητές του Λυκείου Κυθήρων από εκπρόσωπο της Αστυνομίας του Α.Τ.  Κυθήρων, μέλη της Λέσχης μας καθώς και από συμβουλευτική ψυχολόγο.
Σάββατο 28 Απριλίου, ενημέρωση – ομιλία των πολιτών στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Χώρας από εκπρόσωπο της Αστυνομίας του Α.Τ.  Κυθήρων, γιατρό του Γ.Ν. Κυθήρων και συμβουλευτική ψυχολόγο.
Επίσης, το Σάββατο 28 στο Λιβάδι  και την Κυριακή 29 Απριλίου στον Ποταμό, περίπου 200 συμπολίτες μας χρησιμοποίησαν τους προσομοιωτές οδήγησης, σύγκρουσης και ανατροπής που είχαν στηθεί στα σημεία αυτά και έλαβαν μέρος σε διάφορες δοκιμασίες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές μας κα Μαρία Σμάγα συμβουλευτική ψυχολόγο, τον κο Ιωάννη Κατσικογιάννη Γενικό Ιατρό του Γ.Ν.-Κ.Υ. Κυθήρων  «Τριφύλλειο», την Αστυνομία Κυθήρων καθώς και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για την άψογη συνεργασία.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας :

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά
Τα εστιατόρια «Πιέρρος», «Σκάνδεια» και «Καλέρης»
Το  ELENI’S STUDIO στο Λιβάδι
ACTIVE RENT A CAR
Την  λανε  sea lines
Το  F/B «Πορφυρούσα»
Τον  ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Ελπίζουμε το τριήμερο αυτό να ενημέρωσε και να προβλημάτισε, τουλάχιστον τους νεότερους του νησιού…

…αφιερωμένο στη μνήμη των παιδιών που έφυγαν.
ΜΟΤΟ.ΚΥ.ΛΕ.Ρ.