Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Δελτίο Τύπου Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου


ΕΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ


ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 25, 106 74 ΑΘΗΝΑ                                       Αθήνα, 19.01.2012
ΤΗΛ.: 210 72.20.875, FAX: 210 72.15.128
E-mail: info@edipt.gr, http://www.edipt.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλέον των 250 μελών και φίλων της Ένωσης πραγματοποιήθηκε στις 16.01.2012 η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας  της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου που έλαβε χώρα στα ιδιόκτητα γραφεία της Ένωσης (Βασιλίσσης Σοφίας 25).
Στην αρχή ο Πρόεδρος της ΕΔΙΠΤ κ. Βάιος Σελλούντος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων του πρώην ΤΑΙΣΥΤ κ. Διονύσιος Μαγκλιβέρας εξήρε την προσφορά της πρώτης Γενικής Διευθύντριας του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ κας Ευτυχίας Γαλιατσάτου στο Ταμείο και κατόπιν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΔΙΠΤ κ. Κωνσταντίνος Καλύβας με τη σειρά του της απένειμε τιμητικό δίπλωμα και το αργυρό μετάλλιο της Ένωσης.
Ακολούθως την πίτα ευλόγησε  ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νίκου ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και την έκοψε η Ακαδημαϊκός και τέως Πρόεδρος της Βουλής κα Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη μαζί με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή κ. Απόστολο Κακλαμάνη.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Γρίβας, οι Βουλευτές κα Άννα Νταλάρα, κ. Κώστας Γείτονας, κα Έλενα Παναρίτη, κα Ελίζα Βόζενμπεργκ, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, κ. Δημήτρης Σιούφας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, Εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Δημήτρης Καλατζής, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών κ. Ελευθέριος Σκιαδάς, ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν κ. Rahman Mustafayev και πολλές προσωπικότητες της πολιτικής, επιχειρηματικής και πνευματικής ζωής του τόπου, Διοικητές οργανισμών, Πρόεδροι επιστημονικών οργανώσεων κ.ά.
Γραπτούς χαιρετισμούς απέστειλαν πολλοί Υπουργοί και Βουλευτές.