Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012


ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ & ΒΡΑΒΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα χορηγήσει, κατά το Πανεπιστημιακό έτος 2011-2012, με επιλογή, από τα έσοδα της Κληρονομίας ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΗ: α) τέσσερις (4) υποτροφίες, για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εξωτερικό και β) οκτώ (8) υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εσωτερικό, σε Κυθήριους πτυχιούχους οποιασδήποτε Σχολής Ελληνικού Πανεπιστημίου, οι οποίοι, κατά την κρίση της Συγκλήτου, θα έχουν για την επιστήμη στην οποία πρόκειται να μετεκπαιδευτούν τέτοια έφεση, ώστε να ενδείκνυται η μετεκπαίδευσή τους, προτιμωμένων των επιθυμούντων να μετεκπαιδευτούν στις Φυσικομαθηματικές επιστήμες.

Το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ανέρχεται: α) για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εξωτερικό και σε Ευρώ 500,00 και β) για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εσωτερικό σε Ευρώ 200,00.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό Κτήριο, Παν/μίου 30), μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την πρώτη δημοσίευση της περίληψης αυτής στον ημερήσιο Αθηναϊκό τύπο, αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Έντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Διεύθυνση Κληροδοτημάτων, Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου και Χρ. Λαδά 6, 210.3689132-4).

Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2012

Ο Πρύτανης

Θεοδόσιος Πελεγρίνης