Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Φεστιβάλ Πορφυρίς 2015 στα Κύθηρα

Δράσεις για την ομάδα, για το άτομο. Σημείο αναφοράς το νησί ΚΥΘΗΡΑ. Φιλία και διάλογος των πολιτισμών. Ελευθερία στη βούληση, αυτοδιάθεση και δημιουργία. Επικοινωνία και συνεργασία στις νέες συλλογιστικές. Ταξιδεύουμε στις θάλασσες του κόσμου.

Είμαστε μια παρέα Πολιτισμού και Δημιουργίας με δράση στα Κύθηρα, την Ελλάδα και όπου υπάρχουν άνθρωποι. Σκοπός μας είναι, με πολλή διάθεση, να φύγουμε όλοι μαζί από την αδράνεια και να σφυρηλατήσουμε ένα καλύτερο μέλλον, για εμάς, για τον τόπο μας, για όλους.
Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε το «Φεστιβάλ Πορφυρίς 2015» από τη Τετάρτη 19 Αυγούστου έως την Παρασκευή 21 Αυγούστου υπό την αιγίδα του Δήμου Κυθήρων.
Εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά των Κυθήρων θα θυμίζουν σε όλους το πνεύμα συλλογικότητας, ευγενούς άμιλλας και αγάπης για το τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Θα πραγματοποιηθεί περιβαλλοντικός περίπατος σε ένα από τα ομορφότερα μονοπάτια των Κυθήρων, του Μυλοποτάμου, και ξενάγηση στο σπήλαιο της Αγίας Σοφίας. Παράλληλα στην παραλία της Αγίας Πελαγίας θα λαμβάνουν χώρα τουρνουά Beach Volley και τάβλι, ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα γίνουν διάφορες αθλοπαιδιές. Τα βράδια του Φεστιβάλ μας θα γεμίζουν μουσική και εικόνα με προβολή ταινίας στην παραλία του Καψαλιού και συναυλία στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Κυθήρων. Το Φεστιβάλ θα κλείσει με το περίβλεπτο πάρτι στην παλιά Disco "Gone with the wind’" στο Καψάλι που θα αφήσει ανεξίτηλες μνήμες σε όλους.
Ένωση Νεολαίας Κυθήρων «Πορφυρίς»

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:
1η ημέρα φεστιβάλ – 19 Αυγούστου
08:00 – Περίπατος στο μονοπάτι του Μυλοποτάμου
11:00 -12:00 – Τσιριγώτικο κέρασμα στους συμμετέχοντες στον Μυλοπόταμο
12:00 – Ξενάγηση στο σπήλαιο της Αγίας Σοφίας
21:00 – Συναυλία στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Κυθήρων

2η μέρα φεστιβάλ -  20 Αυγούστου
12:00 – Τουρνουά beach volley στην παραλία της Αγίας Πελαγίας
15:00 – Τουρνουά τάβλι στην παραλία της Αγίας Πελαγίας
17:00 – Αθλοπαιδείες στην παραλία της Αγίας Πελαγίας
21:00 – Προβολή ταινίας στο Καψάλι

3η μέρα φεστιβάλ – 21 Αυγούστου
22:00 – «Gone with the wind all night party» στην παλιά disco στο Καψάλι

πηγή: enlefko.fm