Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

H Αστάρτη στο "Πανόραμα Επιχειρηματικότητας-Σταδιοδρομίας 2015" του Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την συμμετοχή της Αστάρτης και του Χάρη Τζωρτζόπουλου ως κεντρικού εισηγητή στο 3ήμερο "Πανόραμα Επιχειρηματικότητας-Σταδιοδρομίας" που διοργανώνεται από τον καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλο και το  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν 33 εισηγήσεις με τη συμμετοχή περίπου 160 πολύ αξιόλογων ομιλητών, workshop, “Συζητήσεις χωρίς ατζέντα” με τους εισηγητές ενώ κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για τα “Business Days”. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 3000 σύνεδροι.

Η Αστάρτη συμμετέχει το Σάββατο (21.03.2015), Αίθουσα MC2 13:30 - 15:00 στο πάνελ με τίτλο: "Πως δημιουργώ επιτυχημένη επιχείρηση μέσω συνεργιών εν καιρώ κρίσης".....
Σε αυτό το πάνελ, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους που επιχείρησαν κατά τη διάρκεια της κρίσης. Θα έχουν την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν τη ιδέα τους και πώς κατάφεραν να την κάνουν πράξη. Θα μας μιλήσουν για ένα νέο μοντέλο συνεργασίας που έχουν αναπτύξει. Οι εισηγητές και οι ακροατές θα ανταλλάξουν απόψεις σε μια πολύ σύγχρονη, δημιουργική και καινοτόμο συζήτηση. Το πάνελ θα συντονίσει ο κ. Νίκος Τυχόπουλος.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Αντώνης Παναγώτας , Founder & CEO, Isostevia
Χαράλαμπος Σαββαΐδης , Ιδυτής & CEO, BEE STRONG
Ανδρέας Σιούτης , Co-Founder & Commercial Director, Organic 3S
Ανδρέας Σταύρακας , Ιδιοκτήτης & Διευθυντής Παραγωγής, Ανδρέας Σταύρακας Α.Ε.
Χαράλαμπος Τζωρτζόπουλος , CEO & Founder, Αστάρτη
Νίκος Τυχόπουλος , Ιδρυτής & Iδιοκτήτης, ATCARE Ltd

Για περισσότερες πληροφορίες (εισηγήσεις, πρόγραμμα συνεδρίου κλπ) μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.pan-orama.org/ ή στο facebook https://el-gr.facebook.com/PanoramaEpixeirimatikotitas