Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση στο Γηροκομείο Κυθήρων

Συνήθως η ''αμοιβή'' των ηθοποιών είναι το χειροκρότημα στο τέλος κάθε παράστασης, ωστόσο όταν το χειροκρότημα αυτό συνδυάζεται και με το χαμόγελο στα πρόσωπα ανθρώπων τρίτης ηλικίας, τότε το θέατρο αποκτά πραγματικό νόημα.
Μέσα από μια ανθρώπινη και συγκινητική πρωτοβουλία του Θεατρικού εργαστηρίου Κυθήρων δόθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/12 μια ξεχωριστή παράσταση από την ομάδα του ''Θεάτρου του Παπουτσιού Πάνω στο Δένδρο'' στο Γηροκομείο Κυθήρων, δημιουργώντας θύμησες κι αίσθημα χαράς στους γέροντες του Ιδρύματος.
Η παράσταση ''Μαλαματένιος Αργαλειός και Φιλντισένιο Χτένι'' ταξίδεψε τους ανθρώπους που μένουν στο Γηροκομείο μέσα από τη μουσική, από διάφορα αντικείμενα και την αφήγηση σε εποχές που έζησαν και βίωσαν όντας παιδιά.
Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του Θεατρικού Εργαστηρίου Κυθήρων για την σκέψη τους, ειδικά λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές της παράστασης για το έργο που επιτελούν μέσα από τις παραστάσεις τους και συγχαρητήρια στο προσωπικό του γηροκομείου Κυθήρων για την άψογη συνεργασία που είχαν στην πραγματοποίηση αυτής της παράστασης αλλά και για τη γενικότερη φροντίδα που δείχνουν στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Ρεπορτάζ- επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες - πληροφορίες: Χρυσούλα Σοφίου

πηγή: Tsirigo fm