Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Τα Κύθηρα στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ

Τα Κύθηρα θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν μέσα από τη συχνότητα www.ert.gr webradio 5ο Πρόγραμμα «Η Φωνή της Ελλάδος», που απευθύνεται στους ομογενείς.

Στην εκπομπή «Αναμενόμενα και Μη» της δημοσιογράφου Κωνσταντίνας Δημητρούλη, η επίσης δημοσιογράφος και Κυθήρια στην καταγωγή Ντίνα Παπαδοπούλου θα παρουσιάσει την παραγωγή προβολής των Κυθήρων μέσα από το site myGreece.tv, στην οποία συμμετείχε ενεργά μέσω της εταιρείας που συνεργάζεται και η οποία στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και ολοκλήρωση αυτού του μοναδικού εγχειρήματος.
Μέσα από πανέμορφα ολιγόλεπτα βίντεο που αποτυπώνουν τις ομορφιές του νησιού μας με μια διαφορετική ματιά, δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη του διαδικτύου να περιπλανηθεί στα μονοπάτια των Κυθήρων και να νιώσει την πρόκληση της επίσκεψης που προσφέρεται μέσα από την εικόνα, την ταχύτητα και τη δυναμική του διαδικτύου.
Παράλληλα, οι απόδημοι ανά τον κόσμο Κυθήριοι έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές από το νησί τους, αρκεί να γνωρίσουν το συγκεκριμένο site και να το επισκεφθούν.

Συντονιστείτε στο πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, την Τετάρτη 1η Ιουνίου και ώρα 13.00 – 14.00 και νιώστε λίγο από τη μαγεία που προσφέρουν τα Κύθηρα μέσα από τα ερτζιανά!